Administrator


 

Joi, 27 august 2015, Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau a participat, în prezenta ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a prefectului judetului Bacau, Dorian Pocovnicu, a deputatului PSD, Cosmin Necula si a directorului general al Companiei Nationale de Investitii, Manuela Patrascoiu, la semnarea contractului pentru cea mai mare investitie medicala din judet, respectiv Modernizarea Compartimentului de Radioterapie.

 

Este o investitie de 6.000.000 de euro, care urmeaza sa fie realizata de Compania Nationala de Investitii (CNI), prin Ministerul Dezvoltarii Regionale. Spitalul Judetean de Urgenta Bacau va fi dotat cu un accelerator liniar de particule de ultima generatie, care va putea asigura aproximativ 15.000 de sedinte pe an pentru pacientii cu afectiuni oncologice.

 

”Traim acum un moment important pentru Bacau, pe care îl asteptam de mult timp. Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, Consiliul Judetean Bacau, Compania Nationala de Investitii, Guvernul României, prin premierul Victor Ponta si aparatul din subordine, au facut eforturi mari pentru a ajunge la acest moment. Practic, în mai putin de un an de la primele discutii, suntem acum aici, pentru a semna cel mai mare proiect medical de investitii pentru judetul Bacau si pentru Spitalul Judetean. Este un proiect sustinut, înca de la început, de Ministerul Dezvoltarii Regionale, prin ministrul de la acea vreme, Liviu Dragnea. Aceasta investitie este un subiect care a stat pe buzele multor administratii, politicieni si directori de spital, dar care s-a concretizat acum”, a subliniat Dragos Benea la eveniment.

Close Search Window