Administrator

Pentru evitarea oricărei dezinformări cu privire la prestarea serviciului public de transport județean de către  noii operatori, începând cu data de 1 si respectiv 8 decembrie 2023, venim cu următoarele precizări:

  1. Noul Program de transport și graficele de circulație au avut la bază un studiu de trafic/mobilitate, fiind rezultatul consultării unităților administrativ teritoriale și  a dezbaterilor  publice organizate pe această tema.

Eventualele ajustări se pot face în funcție de solicitările primite, în conformitate cu prevederile contractuale, pe baza unor criterii obiective, în limita a 10% din numărul total de kilometri.

  1. Tarifele  practicate s-au stabilit în urma unei proceduri de licitație publică, Consiliul Județean Bacău neavând dreptul legal de a  interveni.

Menționăm că pe un număr de două loturi, prestează serviciul vechii operatori, în baza prevederilor contractuale asumate, urmând ca activitatea acestora să înceteze în data de 14 decembrie și respectiv la data finalizării procedurii de licitație aflată în desfășurare/semnării contractului de delegare.

Serviciul de transport public din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Bacău este permanent în legătură directă, atât cu operatorii, cât și cu beneficiarii acestui serviciu de utilitate publică, în scopul asigurării unui sistem de transport eficient, integrat și sigur.

Close Search Window