Administrator


 

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bacau, Ionel Floroiu, alaturi de prefectul judetului, Dorian Pocovnicu au participat duminica, 6 septembrie 2015, la Podu Turcului, la sarbatoarea prilejuita de împlinirea  a 40 de ani de existenta a "Privighetorilor Zeletinului", ansamblu artistic de tinuta în zona moldava.
Ionel Floroiu, un fervent sustinator al traditiilor si culturii populare locale a declarat: "Pentru o zi, centrul de cultura al judetului Bacau s-a mutat pe Valea Zeletinului, la Podu Turcului. De 4 ani, Consiliul Judetean Bacau, Prefectura si Consiliul Local din comuna ajuta acest ansamblu sa sustina spectacole în judet si în tara. Va transmitem felicitarile noastre pentru tot ceea ce faceti ca mesageri ai cântecului popular românesc.

În aceeasi serie a manifestarilor folclorice s-a înscris si participarea vicepresedintelui Ionel Floroiu si a prefectului judetului, Dorian Pocovnicu, la spectacolul "Nedeea de la Arini" din comuna Gaiceana, o zona în care folclorul si traditia dainuie peste timp, aspect subliniat de vicepresedintele Ionel Floroiu în discursul sau.

Close Search Window