Administrator


    În prima saptamâna de la deschidere, peste 10 000 de turisti au vizitat pârtia, declarându-se foarte multumiti de calitatea acesteia si de serviciile conexe oferite.
    Pârtia de schi din statiunea Slanic Moldova are o lungime de 1.414 metri, o latime medie de 38 de metri si o diferenta de nivel de 240 de metri. Pârtia este încadrata în categoria celor usoare si, implicit, îi confera acesteia un grad de atractivitate deosebit de ridicat.
    Concomitent cu dezvoltarea acestui domeniu schiabil s-au concretizat si o serie de servicii integrate, respectiv instalatie de transport cu cablu (telescaun), serviciu de salvamont, dotari si facilitati pentru protectia schiorilor. Pârtia beneficiaza de masina de batut zapada, instalatie de iluminat nocturn, instalatie de înzapezire artificiala, scoala de schi, servicii de închiriere echipamente specifice.
    „Rezultatele  acestui proiect sunt foarte importante pentru comunitatea bacauana, atât din punct de vedere turistic, dar si economic. Ma bucur  sa pot spune ca institutia pe care o reprezint, Consiliul Judetean Bacau, are o misiune îndeplinita fata de cetatenii acestui judet, prin realizarea unui astfel de proiect de mare anvergura. Bacauanii se pot bucura acum de o pârtie functionala, bine dotata si echipata, asigurând conditii optime de schiat”, a precizat Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau.
   

Close Search Window